Vliegvishengel kopen? Bestel vliegvishengels bij PING!

Bent u op zoek naar een vliegvishengel? Bekijk hieronder een overzicht aan Shakepseare en Greys vliegvishengels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde vlieghengel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! PING Hengelsport heeft een compleet collectie aan Shakespeare vliegvishengels die u online kunt bestellen. Wilt u binnenkort gaan vliegvissen? Koop dan nu uw vlieg vishengel, zodat u deze op tijd kunt inzetten. U zult altijd een passende vliegvis hengel vinden in ons uitgebreide assortiment. Bestel nu uw vlieg vishengel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier met uw vlieghengel!

Vliegvishengel, verschil in kwaliteit

Een goede vliegvishengel is gemaakt van kwalitatief materialen en onderdelen. Om kwaliteit te waarborgen verkopen wij daarom alleen Shakespeare en Greys vliegvishengels. Shakespeare en Greys bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding op het gebied van vliegvishengels. Vliegvis hengels worden gemaakt van carbon of van een combinatie tussen glasvezel en carbon. Een vliegvishengel die gemaakt is van glasvezel en carbon, is goedkoper en buigzamer.
 

Vliegvishengel kopen…let op het volgende:

Vliegenhengels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Bij het kopen van een vliegvis hengel is de lengte erg belangrijk. Een vliegvis hengel heeft een nader ontwerp dan een normale vishengel. De posities van de geleideogen en de reelhouder zijn anders. Het “#-nummer” op de vliegvis hengel indiceert de klasse en binnen de klasse zijn er verschillende stijfheden. Zo is er een onderscheid tussen Tip Flex, Mid Flex en Full Flex. Een stijve vliegvishengel is ideaal om ver te kunnen werpen maar dit levert minder vliegvissen plezier op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »