Viskleding kopen? Bestel uw viskleding bij PING!

Wilt u viskleding of hengelsportkleding kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle soorten hengelsport kleding! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde viskleding? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! PING Hengelsport biedt een ruime collectie aan viskleding die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende kledingstuk vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooie of slechte hengelsportweer? Koop dan nu uw viskleding, zodat u deze op tijd kunt inzetten. Bestel nu uw hengelsport kleding in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe viskleding!
 

Diverse soorten viskleding voor de hengelsport

Hoewel in de laatste tijd veel nieuwe en hippe design viskleding op de markt is gekomen, gaat het bij de hengelsport kleding niet persé om de laatste modetrend maar om het comfort en de functionaliteiten. Dagelijkse kledij voldoet prima maar binnen de hengelsport zijn er diverse merken actief in het verkopen van speciale viskleding, denk aan bijvoorbeeld warmtepakken, handschoenen, mutsen, commando truien, schippertruien, laarzen en waadpakken. De kleuren van de hengelsport kleding zijn vaak onopvallend, denk hierbij aan zwart, donkerblauw of donkergroen. Hengelsport kleding wordt gedragen door allerlei sportvissers bij diverse hengelsport technieken zoals het karpervissen, witvissen, roofvissen of zeevissen. Een kenmerk van de viskleding is de maatvoering. In tegenstelling tot een normale kledingstuk, is een viskleding vaak groot en ruim uitgevoerd. Sportvissen is niet altijd een passieve sport en vereist af en toe snelle reactie c.q. bewegingen. Een ruim zittende viskleding is daarom beter geschikt voor de hengelsport. Tijdens een dagje vissen kan het weer plotseling omslaan en daarom is de meeste hengelsport kleding water- en winddicht. Daarnaast wordt hengelsport kleding vaak voorzien van een gewatteerde voering. Deze voering is vooral bedoeld om isolatie te bieden voor de koude dagen. Een warmtepak voldoet aan al deze eisen en wordt daarom vaakst gedragen door diverse hengelsporters. In de zomer voldoet de combinatie van een t-shirt met een spijkerbroek het prima. De speciale viskleding zoals een waadpak is bedoeld om in het water te kunnen waden.

Goedkope viskleding kopen

Meeste winkels verkopen meestal hengelsport kleding van diverse merken en in diverse kleuren, wij niet. Sommige winkels hebben soms viskleding in de aanbieding staan maar bij PING zijn onze hengelsport kleding collectie blijvend scherp geprijst! Wij zijn de leverancier voor hengelsport kleding! In tegenstelling tot een traditioneel winkel, kopen wij viskleding in grote aantallen in en dit doen we rechtstreeks bij de fabriek waar diverse soorte kleding worden gemaakt. Hierdoor vervalt de groothandel en de importeur als tussenschakels die kostprijs verhogend werken. Doordat zij een winstmarge berekenen, is de uiteindelijke verkoopprijs daarom hoger. Een merkloos product is veel voordeliger. U profiteert van al deze voordelen en dat is goed voor uw portemonnee! Afhankelijk van het model krijgt u een extra korting als u meerdere stuks bestelt. Goedope viskleding kopen doet u daarom bij PING Hengelsport!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »