Verzenden & levertijd

Voorraad 

  1. Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze webwinkel zorgvuldig is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.
  2. Indien er een of meerdere door u bestelde product(en) niet (meer) leverbaar zijn door vertraagde aanvoer of andere omstandigheden, ontvangt u hierover binnen drie (3) werkdagen een schriftelijk dan wel telefonisch bericht. U heeft dan het recht om uw bestelling binnen drie (3) dagen na de berichtgeving middels een schriftelijke melding te annuleren.

 Levering en Levertijd

  1. Pingfishing.nl zal de bestelde product(en) met onmiddelijke ingang verwerken na ontvangst van de betalingsbevestiging dan wel de volledige betaling. In verband met extra drukte kan de levertijd soms afwijken. Producten moeten binnen de wettelijke termijn van 30 dagen worden afgeleverd maar normaliter bezorgen wij de bestellingen tussen 2 en 8 werkdagen.
  2. De genoemde levertijd geldt als indicatie en geldt onder geen beding als fatale termijn. Wij adviseren u om een leveringsadres op te geven waar doorgaans iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen. Bestellingen worden op werkdagen bezorgd.
  3. Afhankelijk van de vervoerder kan de zending, bij afwezigheid, bij uw naaste buren worden afgeleverd of het wordt de volgende dag opnieuw aangeboden. Bent u dan wéér niet aanwezig, dan dient u uw bestelling zelf op het postkantoor dan wel bij het aangewezen depot af te halen. U krijgt hiervan een melding in uw brievenbus. Afhankelijk van de vervoerder, heeft u de mogelijkheid om zelf een nieuwe afspraak te maken voor een nieuwe bezorgafspraak d.m.v. online afsprakensysteem van de vervoerder.
  4. Bij bestellingen boven de 80,00 euro inclusief BTW en levering binnen Nederland (vasteland), zijn de verzendkosten gratis. Bij bezorging op de omliggende eilanden geldt een toeslag van 10,00 euro inclusief BTW.
  5. De minimale orderwaarde bedraagt 1,00 euro inclusief BTW.

 Klachten en Gebreken

  1. Alle producten worden door Pingfishing.nl alvorens de verzending zoveel als mogelijk gecontroleerd.
  2. Wij verzoeken u de bestelde product(en) bij aflevering nauwkeurig te inspecteren en zich ervan te overtuigen dat de geleverde product(en) aan de overeenkomst voldoen. Mocht dit niet het geval zijn dan dient u zo snel mogelijk, en in ieder geval binnen twee (2) dagen, Pingfishing.nl hiervan schriftelijk op de hoogte te stellen.
  3. Pingfishing.nl zal trachten binnen zeven (7) werkdagen de klacht op te lossen en u hierover schriftelijk dan wel telefonisch te berichten.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »