Vishengel kopen? Koop uw vishengel bij PING!

Wilt u een vishengel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle soorten vishengels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde vishengel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Er zijn diverse soorten en merken vishengels leverbaar. Een hengel kopen doet u bij PING Hengelsport want wij hebben een collectie van honderden vishengels die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende hengel vinden in ons uitgebreide assortiment die bij uw hengelsporttechniek past. Wilt u voorbereid zijn op het mooie hengelsportweer? Bestel nu uw hengel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel hengelsport plezier toegewenst met uw nieuwe vishengel

Vishengel voor elke hengelsporttechniek:

Zonder een vishengel kunt u lastig vissen. Een vishengel kopen vereist enige aandacht. Vishengels zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en prijsniveau’s. Elke hengel heeft een ander kenmerk en is gemaakt voor een bepaalde hengelsporttechniek. Doorgaans zijn er 2 soorten vishengels, namelijk de vaste hengel en de werphengel. Een vaste hengel wordt gebruikt voor het witvissen en de werphengel voor allerlei andere hengelsporttechnieken. 

Een vishengel voor de beginnende hengelsporters

Bij het kopen van een vishengel is het belangrijk om te bepalen op welke vissoort u wilt gaan vissen en hoe vaak u de hengel wilt gebruiken. U wilt gaan vissen maar u hebt geen idee welke hengel u daarbij nodig heeft? Begin dan eerst met het witvissen en kies daarvoor een feederhengel of een vaste hengel. Dit is de simpelste vorm van hengelsport en hiermee leert u de basisvaardigheden van een hengel beheersen. Bovendien krijgt u een feeling met uw hengel zodat u het precies kunt aanvoelen wat onder water gebeurt. Voor de gevorderde hengelsporters zijn er vele specialistische vishengels beschikbaar.

Een vishengel kiezen, let op het volgende:

Om snel van hengelsporttechniek te kunnen veranderen hebben gevorderde sportvissers vaak meerdere vishengels bij zich. Bij het kopen van een vishengel dient u op bepaalde zaken te letten. Kijk eerst naar de lengte, het werpgewicht en de toegepaste materialen van de hengel. De prijs van een carbon vishengel is doorgaans hoger dan die van een glasvezel hengel maar het is ook duurzamer in levensduur. Let daarnaast bij de aanschaf ook op de algemene kwaliteitsniveau van de hengel, de geleideogen en de reelhouder. Afhankelijk van de prijs, is de greep van een vishengel gemaakt van kurk dan wel rubber. Bij PING Hengelsport kunt u kiezen uit honderden vishengels van volgende merken: Berkley, Penn, Abu Garcia, Shakespeare, Greys, JRC en Mitchell. Een hengel van deze hengelsportmerken staat bekend om hun goede kwaliteit en betaalbaarheid. Vishengel kopen doet u bij PING Hengelsport.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »