Vis reel kopen? Bestel vis reels bij PING!

Wilt u een vis reel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle soorten vis reels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde vis reel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Er zijn diverse soorten en merken vis reels leverbaar. PING Hengelsport biedt een ruime collectie aan vis reels die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende vis reel molen vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooie hengelsportweer? Koop dan nu uw vis reel, zodat u deze op tijd kunt inzetten. Bestel nu uw vis reel in ons webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier met uw nieuwe vis reel!

Wat is een vis reel?

Vis reels zijn leverbaar in 2 soorten: baitcaster (roofvissen) en trolling reel (zeevissen). Een vis reel wordt doorgaans gebruikt voor de zware vissoorten omdat het minder snel slijt dan een werpmolen. Een visreel heeft ten opzichte van een normale werpmolen een horizontale molenas waardoor deze beter in staat is om een zwaar kunstaas te werpen. Het nadeel van een visreel is de aanschafprijs, deze is vaak hoger dan die van een werpmolen. Maar daartegenover staat de duurzaamheid, met een visreel heeft u een langere hengelsport plezier.
 

Baitcaster Reel

Een baitcaster reel wordt gebruikt voor het vissen op bijvoorbeeld snoek. Een baitcast reel heeft een vrijloopstand en deze wordt ingeschakeld door middel van een duimschakelaar. Bij een baitcaster visreel hoort een werphengel met een triggergreep
 

Trolling Reel

Een trolling reel is bedoeld voor het zeevissen op diepte. Een dergelijke vis reel is te zwaar om te werpen en daarom wordt de vislijn afgegeven door het (kunst)aas in het water te laten zakken. Een trolling reel wordt gebruikt om slepend te vissen vanuit de boot op (grote) zoutwater roofvissen. Hiervoor kunt u een trollen hengel gebruiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »