Over ons

Onze bedrijfsfilosofie is best simpel: bij PING verkopen wij alleen producten die wij zelf willen hebben. Alle producten moeten kwalitatief in orde zijn. Wij verkopen geen rommelproducten, alleen de A-merken of merkloze producten van hoge kwaliteit. Wij zijn niet de goedkoopste maar wij focussen op service en persoonlijk advies. Wij nemen de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn.

Vanuit onze distributiecentrum kunnen wij uw bestellingen snel en efficiënt leveren. Bestellingen die via onze webwinkel binnenkomen, worden altijd met zorg verpakt doordat wij de magazijnswerkzaamheden zelf in eigen hand houden. Minder populaire producten zijn voorradig bij de magazijnen van onze partners waarmee wij goede afspraken hebben gemaakt over levertijden en verpakkingen.

Bij PingFishing.nl willen we milieu bewust ondernemen. De aarde geeft ons alles. Wij kunnen niet leven zonder de aarde. Dat geldt voor ons, maar zeker ook voor onze volgende generaties. Daarom gebruiken wij deze beredenering ook in onze bedrijfsvoering. Bij PING herbruiken wij daarom al onze papieren:

- Wij printen altijd, waar het kan, dubbelzijdig.

- Wij versturen uw bestellingen, indien mogelijk/voorradig, in gebruikte kartonnen dozen. Deze gebruikte dozen zijn reeds een keer gebruikt maar zijn nog prima inzetbaar voor een tweede leven.

- In plaats van plastic opvulmaterialen, vullen wij de loze ruimtes in dozen zoveel mogelijk met oude papieren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »