Bestel uw trolling reel bij PING!

Pagina 1 van 2

Bent u op zoek naar een trolling reel? Bekijk hieronder een overzicht aan onze collectie trolling reels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over bepaalde trolling reels? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! PING Hengelsport biedt een ruime collectie aan trolling reels die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende trolling reel vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op een mooi hengelsportweer? Koop dan nu uw trolling reel, zodat u deze op tijd kunt inzetten. Veel hengelsport plezier toegewenst!
 

Wat zijn trolling reels?

Trolling reels zijn gemaakt voor het zeevissen (op diepte). Een trolling reel is te zwaar om te werpen en daarom wordt de vislijn afgegeven door het aas in het water te laten zakken. Er wordt slepend gevist vanuit de boot op (grote) zoutwater roofvissen. De boot vaart op een laag tempo vooruit en sleept daarbij de vislijn achter zich aan. De combinatie van snelheid en het gekozen soort (kunst)aas bepaalt de mate van succes. De snelheid van de boot bepaalt de duikdiepte van het (kunst)aas. Een hoge vaarsnelheid betekent een kleine duikdiepte. Een lage vaarsnelheid betekent een dieper duikdiepte.

PENN reel is beroemd!

PENN hengelsport staat bekend om haar legedarische reels. PENN reel is modern van design en degelijk in kwaliteit. Er zijn miljoenen ervaren hengelsporters over de hele wereld die vertrouwen hebben in het gebruik van PENN trolling reels dag in dag uit. PING FISHING heeft een complete collectie aan Penn reels zodat u gegarandeerd een passend Penn reel kunt vinden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »