Disclaimer / Privacy Policy

Disclaimer
Er is veel aandacht en zorg besteed aan Pingfishing.nl. Wij streven ernaar dat alle informatie zo actueel, volledig, juist, begrijpelijk en nauwkeurig mogelijk is. Ondanks alle voortdurend geleverde inspanningen, kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.

Alle informatie op deze website kunnen aan verandering onderhevig zijn.

De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bijgewerkt. Eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde, met onmiddellijke ingang, en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Pingfishing.nl zal nooit aansprakelijk kunnen worden gesteld voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen, noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie, het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.

Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving van deze website komt toe aan Pingfishing.nl en wordt uitdrukkelijk voorbehouden.

Pingfishing.nl is te allen tijde niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen of hyperlinks die door derden op haar website is of zijn geplaatst. Daarnaast is Pingfishing.nl niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen naar deze website geplaatst op externe websites.

 

Gebruik van cookies
Cookies zijn kleine tekstbestanden die voorkeuren en gedrag tijdens een webpaginabezoek opslaan op uw computer. Cookies noteren geen persoonlijke gegevens als naam, adres en leeftijd.

Cookies verzamelen informatie over uw bezoek aan onze webwinkel, zoals de webpagina's die u bekijkt, de links waarop u klikt en de andere acties die u onderneemt. Voort komen we te weten over uw IP-adres, het type en de taal van uw wenbrowser, de tijdsduur van uw bezoek en het webadres van waaruit u onze webshop heeft bekeken. Deze informatie geeft ons inzicht over uw surfgedrag op onze website. Hiermee proberen wij onze website te verbeteren.

Wij maken gebruik van cookies, hiervoor geeft u expliciet uw toestemming middels de volgende vraag te beantwoorden: “Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee”

Cookies worden voor Google Analytics gebruikt. Voor een volledig overzicht van de gebruikte cookies kijkt u op het cookieoverzicht. In dit overzicht ziet u de afkomst en de functie van elke cookie.

U kunt cookies van individuele bedrijven volledig uitschakelen door een keuze te maken op www.youronlinechoices.eu/nl


Privacy Policy
Onder persoonsgegevens verstaan we de informatie die herleidbaar is tot een persoon, bijvoorbeeld een naam, een huisadres of een e-mailadres. De bescherming van deze gegevens is geregeld in de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet helpt de privacy van burgers te beschermen en geldt ook voor persoonsgegevens die via internet worden verzameld.

De website van Pingfishing.nl (http://www.Pingfishing.nl) kunt u anoniem raadplegen. Er worden geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van haar website vastgelegd. Indien u via deze website een bestelling plaatst, vragen wij naar uw NAW gegevens (naam, adres, woonplaats) en evt. contact- en bankgegevens. Deze informatie gebruiken wij om uw bestelling uit te voeren en om u te informeren over voor u relevante producten en diensten van ons en onze partners. Daarnaast wordt uw e-mailadres of telefoonnummer gebruikt om u te informeren over de status van uw bestelling.

De verwerking van uw gegevens is conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens en is tevens aangemeld bij de toezichthouder, het College Bescherming Persoonsgegevens, onder meldingsnummer m1442739 (www.cbpweb.nl). Pingfishing.nl geeft eventueel een (elektronische) nieuwsbrief uit, deze krijgt u als klant toegezonden. Als u de (elektronische) nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen dan kunt u zich te allen tijde uitschrijven dmv. schriftelijk melding.

Als u geen informatie buiten de (elektronische) nieuwsbrief wenst te ontvangen dan kunt u uw gegevens hiertegen laten blokkeren of de toestemming voor het gebruik van uw emailadres intrekken. U kunt dit op verschillende manieren laten weten:
Per email: info@osby.nl
Schriftelijk: 
Pingfishing.nl
Stuivezandseweg 54A
4882 NH Zundert

Inzagerecht
Op grond van de Wet Wet Bescherming Persoonsgegevens kunt u ook verzoeken om inzage en correctie van uw persoonsgegevens. Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik ervan. Het inzagerecht is een verzoek om te achterhalen welke persoonsgegevens over u worden verwerkt. Het correctierecht is een verzoek om onjuiste, onvolledige of niet relevante gegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Het recht op verzet is een verzoek tot beëindigen van de gegevensverwerking. U kunt als betrokkene, gemachtigde of als wettelijk vertegenwoordiger (van personen die nog geen 16 zijn) daarvoor schriftelijk een verzoek indienen. Het verzoek kunt u samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs en indien nodig een machtiging of document waaruit het wettelijk vertegenwoordigerschap blijkt (paspoort, trouwboekje, rechterlijk vonnis), sturen naar het hierboven vermelde adres.

Recht tot wijziging
Wij behouden ons het recht voor om het privacybeleid te herzien. Raadpleeg daarom regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van het privacybeleid.

 

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Vanaf 25 mei 2018 is nieuwe Europese privacywetgeving van toepassing: Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze wetgeving zorgt voor een versterking ven uitbreiding van privacy rechten. Verder brengt deze wetgeving meer verantwoordelijkheden mee voor organisaties die persoonsgegevens verwerken.

Bij wie plaatst u uw bestelling(en)?
OSBY B.V.
Stuivezandseweg 54A
4882 NH Zundert
Telefoonnummer: 076-5203658
E-mailadres: info@osby.nl
KvK-nummer: 62938886
Btw-identificatienummer: NL8550.23.879.B01

Heeft u een een vraag of klacht over uw gegevens en de bescherming van uw privacy?
U kunt ons bereiken op de hierboven genoemde contactgegevens. Of kunt u contact op nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?
Uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en rekeningnummer worden voor ons zichtbaar nadat u een bestelling via de webwinkel heeft geplaatst.

Waarvoor worden uw persoonsgegevens gebruikt?
- Het plaatsen van een bestelling.
- Het bezorgen van een bestelling.
- Het retourneren van een bestelling.
- Het crediteren van een bestelling.
- Het repareren van een bestelling.
- Het contacteren met onze klantenservice
- Het verzoeken tot deelname aan reviews en klanttevredenheidsonderzoeken.
- Het versturen van e-mails en eventueel nieuwsbrieven mits na aanmelding.
- Een eventuele deelname aan een wettelijke verplichting.

Welke derden hebben toegang tot uw persoonsgegevens?
Uw NAW-gegevens, e-mailadres en telefoonnummer hebben we nodig voor het laten bezorgen van een bestelling. Uw NAW-gegevens zijn dus ook zichtbaar voor onze transportpartners. Uw naam en rekeningnummer worden zichtbaar voor onze betalingspartners. Uw e-mailadres worden gedeeld met partijen die klantenreviews verzamelen. Uw IP adres is zichtbaar voor onze IT-dienstverleners.

De partijen die mede toegang hebben tot u persoonsgegevens, mogen deze enkel gebruiken om u een dienst te leveren namens OSBY. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van uw gegevens. In verdachte situaties worden we wettelijk verplicht om persoonsgegevens ter beschikbaar te stellen aan overheidsinstanties. Uw persoonsgegevens worden nooit aan derden verkocht.
Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?
Uw persoonsgegevens worden niet langer dan noodzakelijk bewaard.
- Telefoongesprek: opgenomen telefoongesprekken worden na 30 dagen verwijderd tenzij de wettelijke verplichting anders voorschrijft .
- Factuur-, betaal- en bestelgegevens: deze gegevens worden na 7 jaar verwijderd.
- Nieuwsbriefaanmelding: uw toestemming wordt na 5 jaar verwijderd. Klanten moeten zelf expliciet toestemming geven om een nieuwsbrief te ontvangen

Inzage en correctie
U heeft het recht om uw gegevens in te zien, aan te passen, volledig te laten verwijderen, of opgestuurd te krijgen. U dient hiervoor een schriftelijke verzoek in. Verwijdering mag alleen als de gegevens niet meer relevant zijn. U leest hier in welke gevallen u het recht heeft om uw gegevens te laten verwijderen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »