Betaalmethoden

Tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel, kunt u kiezen uit een van de volgende betaalmethoden.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. Deze betaalmethode is gratis bij bestellingen vanaf €25,00. Bij bestellingen onder dit bedragt rekenen wij €0,29 aan transactiekosten.

2. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via de bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van PingFishing.nl, onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt uw bestelling met onmiddellijke ingang in behandeling genomen. Indien u heeft gekozen voor bankoverschrijving dan verzoeken wij u het orderbedrag zo spoedig mogelijk over te maken. Indien uw betaling niet binnen zeven (7) dagen is voldaan dan krijgt u van ons een betalingsherinnering. Indien u heeft besloten om van uw bestelling af te zien, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Deze betaalmethode is gratis.

3. Bancontact/Mister Cash
Bestelt u vanuit België? Kies dan voor Bancontact/Mister cash, hiermee wordt uw betaling per direct verwerkt en wordt u bestelling met onmiddellijke ingang in behandeling genomen. Bij deze betaalmethode rekenen wij 1.2% + €0,28 betaalkosten over uw orderbedrag. Betaalt u liever met de bankoverschrijving? In dit geval duurt het meestal 2-3 werkdagen voordat wij uw betaling hebben ontvangen.

4. Rembours
Voor verzendingen binnen Nederland en naar België, kunt u ook kiezen voor rembours als betalingsmethode. Bij deze betaalmethode rekenen wij €23,20 verzend- en betaalkosten over uw orderbedrag. 

5. SOFORT Banking
SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 9 landen beschikbaar. U kunt in de omgeving van SOFORT de persoonlijke bankgegevens invullen waarna de betaling wordt overgemaakt. Een apart SOFORT account is niet nodig. Bij deze betaalmethode rekenen wij  0,9% + €0,23 betaalkosten over uw orderbedrag. 

6. Creditcard
U kunt betalen middels uw Mastercard of Visacard. Voor deze betaalmethode rekenen wij 1,8% + € 0,25 betaalkosten per transactie. 

7. Contante betaling
Wij accepteren in geen geval contante betaling. Alle geldelijke transacties geschieden slechts via bovengenoemde betalingmethodes.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »