Bivakmuts kopen? Bestel bivakmuts bij PING!

Wilt u een bivakmuts kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle bivakmutsen! PING Hengelsport heeft een groot assortiment aan bivakmutsen en balaclavas die u online kunt bestellen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse ontwerpen en materialen. U vindt altijd wel een bivakmuts die bij u past! Heeft u een vraag over een bepaalde bivakmuts of balaclava? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Wilt u voorbereid zijn op de koude winterdagen? Bestel dan nu uw bivakmuts of balaclava, zodat u deze op tijd kunt gebruiken. Bestel nu uw bivakmuts in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe bivakmuts!

Het verschil tussen een bivakmuts en een muts

Een bivakmuts (ook wel bekend als balaclava) is een hoofddeksel dat het hele hoofd bedekt. Bivakmutsen hebben meestal een of drie openingen voor de ogen, neus en/of mond. Een balaclava is gemaakt om het gezicht te beschermen tegen de kou en wordt vaak gebruikt voor op de fiets of motor. Een goede balaclava muts extra lang zodra de hals ook wordt bedekt.

Waarvoor en door wie wordt een bivakmuts gebruikt?

Primair wordt een balaclava gebruikt bij buitenactiviteiten maar het kan ook worden gebruikt bij een verkleedpartij. Tegenwoordig wordt een balaclava muts gebruikt door arrestatieteams en leden van criminele organisaties. Een bivakmuts is een must voor mensen die voor het dievenpad kiezen want het vermomt het gezicht van de drager om zodoende niet of nauwelijks in beeld te komen. In Nederland is het niet altijd toegestaan om een balaclava muts te dragen. Een ander gebruiksdoel voor de balaclava is de auto- en motorsport. Een autocoureur draagt altijd een brandwerend balaclava onder de helm. Een motor balaclava werkt isolerend en biedt een extra laagje bescherming.

Goedkope bivakmuts kopen?

Een balaclava muts is verkrijgbaar in acryl dan wel wol. Wol isoleert uitstekend maar is duurder dan acryl. Een lichtgewicht bivakmuts is uitstekend voor diverse soorten buitensport. Onze bivakmutsen zijn leverbaar in het zwart of donderblauw en passen op vrijwel iedere hoofd. In tegenstelling tot een traditioneel winkel, kopen wij de balaclavas en bivakmutsen in grote aantallen in en dit doen we rechtstreeks bij de fabriek waar diverse hoofdbedekkingen worden gemaakt. Hierdoor vervalt de groothandel en de importeur als tussenschakels die kostprijs verhogend werken. Doordat zij een winstmarge berekenen, is de uiteindelijke verkoopprijs hoger. Dit is de reden waarom onze bivakmutsen relatief goedkoop zijn, zonder de kwaliteit maar enigszins te verlagen. Wij hebben duizenden bivakmutsen en balaclavas in ons magazijn liggen en kunnen deze per direct aan onze klanten uitleveren. Neemt u meer dan één bivakmuts of balaclava? Dan krijgt u een extra korting! Bivakmuts kopen doet u daarom bij PING Hengelsport!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »