Bestel uw ultra light hengel bij PING!

Wilt u een ultra light hengel kopen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle ultra lichte spinhengels! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde ultra light hengel? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! PING Hengelsport biedt een ruime collectie aan ultra light hengels zodat u altijd een passende ultra light hengel kunt vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooie hengelsportweer? Bestel nu ultra lichte spinhengels in onze webshop, dan heeft u ze binnen enkele dagen al in huis! Veel ultralight hengelsport plezier toegewenst met uw nieuwe ultra light hengel!

Ultra lichte spinhengels bij het ultralight vissen

Ultra light hengel is ook bekend als een ultra lichte spinhengel die wordt gebruikt voor het forelvissen of (snoek)baars vissen. Zoals de naam al suggereert, is een ultralight hengel super licht van gewicht en het geeft bijzonder veel hengelsport plezier. Sinds een tijdje is ultralight vissen een populaire tak binnen de hengelsport. Bij het ultralight vissen is mobiliteit het toverwoord want de sportvisser is constant op zoek naar visplekken waar diverse roofvissen zich in verbergen. Baars is de meeste gevangen vis bij het ultralight vissen. Het kenmerk van een ultra lichte spinhengel is de super dunne blank en de prachtige buiging die de hengel maakt. Bij het binnenhalen buigt de vishengel namelijk helemaal door tot aan het handvat en dat geeft een kick! Daarnaast heeft een ultra lichte spinhengel een flexibele top zodat het kunstaas goed kan worden gecontroleerd en een aanbeet goed kan worden gevoeld.

Ultra light hengel kopen? Let op het volgende:

Bij het kopen van een ultra lichte spinhengel is het werpgewicht erg belangrijk. Wij adviseren een werpgewicht tussen tussen 0,7 gr. en 7 gr. Bij een hoger werpgewicht wordt een UL hengel minder flexibel en verdwijnt hiermee de super leuke actie die hoort bij een ultra lichte spinhengel. Daarnaast is het belangrijk dat de vismolen een klein en licht is. Deze lichte combinatie zorgt voor een maximale ultralight hengelsport beleving. Wij adviseren u om hierbij een vismolen met een maat 10/100/1000 te gebruiken. Een 0.10 mm - 0.12 mm dikke gevlochten vislijn past hierbij perfect!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »