Klantenservice & Contact
1 Contact gegevens
1.1 Contactgegevens

Ping7.nl (OSBY Digital)
Stuivezandseweg 54A, 4882 NH Zundert (Let op: dit is geen retouradres en op dit adres ontvangen wij geen bezoekers)
Postbus 97, 4890 AB Rijsbergen (retouradres voor retourzendingen)
Telefoonnummer: 076-5203658
E-mailadres: [email protected]
Bereikbaar: maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 15:30 (Wordt de telefoon niet opgenomen? Alle lijnen zijn bezet. We kunnen slechts 2 telefoongesprekken tegelijk voeren. Probeer dan nog eens op een later tijdstip of stuur ons een mail.)
KvK-nummer: 73902179
Btw-identificatienummer: NL8550.23.879.B01

1.2 Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen of opmerkingen? Die horen wij graag van u. U kunt altijd uw vragen of opmerkingen mailen en uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren. U kunt uw e-mail sturen naar [email protected]. We doen ons beste om uw mail op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden.
1.3 Wanneer zijn jullie geopend?
PING Hengelsport is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 's ochtends tot en met 16.00 's middags. Op zater- en zondagen zijn we gesloten. Op de officiële feestdagen zijn wij ook gesloten.
1.4 Kan ik bij jullie langskomen?
PING Hengelsport is een online webwinkel zonder fysieke winkel. Wij zijn echter van plan om in de nabije toekomst een fysieke winkel c.q. experience center te open zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn.
1.5 Waarom hebben jullie geen keurmerk(en)?
Een keurmerk wordt verkregen tegen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding dan wel in combinatie met een omzetafhankelijke afdracht. Wij kiezen bewust om geen geld te spenderen aan dergelijke organisatie(s). Een keurmerk zegt ons inziens niets over de klantvriendelijkheid dan wel betrouwbaarheid.
2 Mileuvriendelijk Ondernemen
2.1 Recycling
De aarde geeft ons alles. Wij kunnen niet leven zonder de aarde. Dat geldt voor ons, maar zeker ook voor onze volgende generaties. Daarom gebruikt PING Hengelsport deze filosofie in zijn bedrijfsvoering. Bij PING herbruiken wij daarom al onze papieren: 
- Wij printen altijd, waar het kan, dubbelzijdig.
- Wij versturen uw bestellingen, indien mogelijk/voorradig, in gebruikte kartonnen dozen. Deze gebruikte dozen zijn reeds een keer gebruikt maar zijn nog prima inzetbaar voor een tweede leven.
- In plaats van plastic opvulmaterialen, vullen wij de loze ruimtes in dozen, indien mogelijk, zoveel mogelijk met oud papier c.q. oude kranten. 
3 Verzending
3.1 Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

PING Hengelsport werkt met verschillende transportaanbieders. Afhankelijk van de bestelde producten, worden de bestellingen bezorgd met PostNL, DPD, UPS of GLS.

Wij streven ernaar om uw bestellingen tussen 2 en 8 werkdagen na bestelling te bezorgen, mits de bestelde producten op voorraad zijn.

Op welke bezorgdag en op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van de gekozen pakketservice en het soort pakket. Pakketten die met DPD, UPS of GLS meegaan, worden pas op de eerste volgende werkdag uitgeleverd en worden niet in het weekend bezorgd. Pakketten die met PostNL worden verstuurd, worden doordeweeks en op zaterdagen aangeboden.

3.2 Wat zijn de verzendkosten?

Bij PING Hengelsport is de verzending GRATIS binnen Nederland vanaf een orderbedrag van €80.-! Verzending naar België is gratis vanaf een orderbedrag van €200.-!

Indien het orderbedrag kleiner is dan €75.00, rekenen wij €6.99 voor de verzending binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten €9.99 indien het orderbedrag kleiner is dan €200.-.

Het minimum bestelbedrag bedraagt €1.-. Bestellingen minder dan €1.- worden niet uitgeleverd.

4 Producten
4.1 Het product dat u wilt niet kunnen vinden?
Als u bij ons op de website niet het product heeft kunnen vinden die u toch heel graag zou willen hebben, stuur ons dan gerust een mailtje. Wij kunnen binnen dezelfde levertijd als de producten die op de website vermeld staan alle producten leveren van de merken: Abu Garcia, Berkley, SpiderWire, Stren, Mitchell, Penn, JRC, Shakespeare en Sebile.
4.2 Verkopen jullie ook karpertent of stretchers?
Nee dat soort producten verkopen wij niet. Wij vinden dat die producten goed verkrijgbaar zijn, en wel tegen een stuk lagere prijs, bij de outdoor- en kampeerwinkels. De kleuren zijn wellicht niet donkergroen maar voor hetzelfde geld krijgt u wel veel meer waar voor uw geld.
4.3 Koop ik met garantie?
Bij PING heeft u op al uw aankopen dezelfde garantie als bij ieder andere fysieke winkel. De garantieduur verschilt echter per product en per merk. Indien uw product na aankoop stuk gaat of stuk is bij aflevering (dead on delivery), neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op en wij zullen u een passende oplossing aanbieden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »