Berkley Whiplash kopen? PING Berkley Whiplash

Wilt u een klosje Berkley Whiplash kopen maar u weet het nog niet welke? PING hengelsport heeft een compleet assortiment aan Berkley Whiplash vislijnen! Bij ons kunt u kiezen uit allerlei soorten, kleuren, diktes en lengtes. U profiteert van hoge kortingen met een goede service. U vindt altijd wel een Whiplash gevlochten lijn die bij uw hengelsport techniek past! Heeft u een vraag over een bepaalde vislijn? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Berkley heeft diverse soorten, kleuren en maten Whiplash op de markt gebracht. PING Hengelsport biedt een complete collectie aan Berkley Whilash lijnen die u online kunt bestellen. U zult daarom altijd een passende Whiplash vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooie hengelsportweer?  Bestel nu uw visdraad in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel hengelsport plezier toegewenst met uw nieuwe Whiplash gevlochten lijn!

Waarom kiezen voor een Berkley Whiplash gevlochten lijn?

De Whiplash gevlochten vislijn kent een lange geschiedenis binnen de hengelsport en bijna iedere hengelsporter zal dit merk wel eens gehoord hebben. Berkley is de wereldleider in technische vislijnen. Door het telkens verbeteren en produceren van fantastische producten voor de hengelsport is de Whiplash gevlochten lijn door de jaren heen een legende binnen de hengelsport geworden. Tegenwoordig zijn de Berkley Whiplash Crystal, Berkley Whiplash Green en Berkley Whiplash Orange een begrip voor elke hengelsporter. Het kenmerkend aan de Whiplash is de ongekende sterkte. Een Whiplash gevlochten lijn is gemaakt van meerdere dunne draden, al dan niet met Dyneema vezels, die tot een vislijn worden gesponnen. De vislijn is daarnaast voorzien van een laagje coating waardoor de lijn niet alleen soepel is maar het is ook nog eens schuurbestendig. De hoge trekkracht leidt ertoe dat u met dunnere lijnen kunt sportvissen. De Whiplash gevlochten lijn is het neusje van de zalm onder de gevlochten lijnen en het is echt gemaakt voor de gepassioneerde hengelsporters. Berkley biedt innovatieve oplossingen voor zowel het recreatieve als professionele sportvissen. Door het toepassen van de meest recente productiemethode, haalt u gegarandeerd altijd de beste gevlochten vislijn in huis! 

Welke dikte of trekkracht is geschikt voor mijn hengelsport techniek?

Roofvissen: 7 kg   -   Feedervissen: 4 kg   -   Witvissen met vaste hengel: 1 kg   -   Karpervissen: 9 kg   -   Zeevissen: 10 kg   -   Meerval vissen: 20 kg   -   Forel vissen: 7 kg
TIP: gebruikt u uw visdraad intensief? Spoel uw vislijn achterstevoren en hiermee verlengt u de levensduur van uw lijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »