Berkley NanoFil kopen? Bestel bij PING FISHING!

Wilt u een klosje Berkley NanoFil kopen? PING hengelsport een compleet collectie aan Berkley Nanofil! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde NanoFil vislijn? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Wilt u Nanofil vislijn knopen? Wij adviseren u om de Berkley Trilene Fluorocarbon als onderlijn te gebruiken. NanoFil is een zeer specialistische vislijn. Het knopen van deze vislijn vereist speciale aandacht want het is super glad en dun, met een onjuiste knoopwijze gaat knoop glijden en snijden. BERKLEY NANOFIL KNOPEN? KLIK HIER!

Berkley Nanofil, wat is dat? en wat zijn hiervan de voordelen?

Berkley NanoFil is geen nylon, fluorocarbon of gevlochten vislijn, het is een nieuwe generatie vislijn zonder rek. Dankzij de nieuwe techniek is het dunner, sterker en gladder dan een gevlochten vislijn. Dankzij het ultra glad profiel is een NanoFil vislijn nauwkeuriger en verder te werpen dan ooit. Met deze nieuwe generatie vislijn voelt u zelfs de meest voorzichtige aanbeet, hierdoor is deze lijn ideaal te combineren met een vaste hengel of een matchhengel. De hoge diameter-trekkracht verhouding zorgt ervoor dat NanoFil erg geschikt is voor verticalen en trollen. Hengelsporters die roofvissen, forelvissen of wedstrijdvissen zullen NanoFil zeker ook wel waarderen. Vergeleken met een gevlochten vislijn is deze nieuwe visdraad dunner en sterker waardoor het mogelijk is om met een dunnere lijn te vissen. Daarnaast is de waterweerstand kleiner en heeft de lijn minder weerstand met de geleideogen en de lucht. NanoFil vislijn is gemaakt van 100% Dyneema polyethyleen. Honderden nano gel spun polyethyleen vezels worden op moleculair gevormd tot één vislijn. Nanofil kopen maar dan met een slimheidje:: Nanofil is een peperdure visdraad en het is daarom goed om zolang mogelijk plezier te kunnen beleven aan uw aankoop. Gebruikt u uw visdraad vaak en intensief? Spoel dan uw lijn achterstevoren en hiermee verlengt u de levensduur van uw Nanofil. Goed voor het milieu maar nog beter voor uw portemonnee! Veel hengelsportplezier toegewenst met uw nieuwe vislijn! 

Nanofil kopen maar geen idee welke dikte of trekkracht?

Roofvissen: 7 kg   -   Feedervissen: 4 kg   -   Witvissen met vaste hengel: 1 kg   -   Karpervissen: 9 kg   -   Zeevissen: 10 kg   -   Meerval vissen: 20 kg   -   Forel vissen: 7 kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »