Bestel uw Berkley Fireline vislijn bij PING!

Wilt u een klosje Berkley Fireline vislijn gaan kopen? PING hengelsport heeft een compleet assortiment aan Berkley Fireline vislijnen! Bij ons kunt u kiezen uit allerlei kleuren, diktes en lengtes. U profiteert van hoge kortingen met een goede service. U vindt ongetwijfeld altijd wel een Fireline vislijn die bij uw hengelsport techniek past! Heeft u een vraag over een bepaalde vislijn? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Berkley heeft diverse soorten, kleuren en maten Firelines op de markt gebracht. PING Hengelsport biedt een complete collectie aan Fireline lijnen die u online kunt bestellen. U zult altijd een passende Berkley Fireline vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooi hengelsport weer?  Bestel nu uw visdraad in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel hengelsport plezier toegewenst met uw nieuwe Fireline visdraad!

Waarom kiezen voor een Berkley Fireline?

Berkley Fireline kent een lange geschiedenis binnen de hengelsport en bijna iedere hengelsporter zal dit merk wel eens gehoord hebben. Berkley is de wereldleider in technische vislijnen. Door het telkens verbeteren en produceren van fantastische producten voor de hengelsport is de Berkley Fireline vislijn door de jaren heen een legendarische reeks vislijnen geworden. Het kenmerkend aan de Fireline is de ongekende kwaliteit. Het is namelijk ongelooflijk dun en is nagenoeg perfect rond! Door de toepassing van dunnere (Dyneema) vezels is het mogelijk om de vislijn ronder en soepeler te weven, met als het resultaat een grotere werpafstand en een betere kracht op de knoop. Daarnaast zult u zelfs de kleinste aanbeet direct aanvoelen en dat resulteert uiteraard weer in meer vangsten! De hoge trekkracht leidt ertoe dat u met dunnere lijnen kunt sportvissen. Berkley Fireline vislijn is een toppertje voor de veeleisende hengelsporters en biedt innovatieve oplossingen voor het sportvissen. Door het toepassen van de meest recente productiemethode, heeft u gegarandeerd altijd de beste visdraad!

Welke dikte of trekkracht is geschikt voor mijn hengelsport techniek?

Roofvissen: 7 kg   -   Feedervissen: 4 kg   -   Witvissen met vaste hengel: 1 kg   -   Karpervissen: 9 kg   -   Zeevissen: 10 kg   -   Meerval vissen: 20 kg   -   Forel vissen: 7 kg
TIP: gebruikt u uw visdraad intensief? Spoel uw vislijn achterstevoren en hiermee verlengt u de levensduur van uw lijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »