Bestel uw Mitchell zeemolen bij PING FISHING!

Bent u op zoek naar een Mitchell zeemolen? Bekijk hieronder een overzicht aan alle Mitchell zeemolens! Bij ons profiteert u van hoge kortingen met een goede service. Heeft u een vraag over een bepaalde vismolen? Schroom dan niet om ons te contacteren want wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! PING Hengelsport biedt een ruime collectie zodat u altijd een passende Mitchell zeemolen kunt vinden in ons uitgebreide assortiment. Wilt u voorbereid zijn op het mooi hengelsportweer? Bestel nu uw vismolen in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel hengelsport plezier toegewenst met uw nieuwe Mitchell zeemolen!

Waarom zijn de Mitchell zeemolens zo bekend?

Mitchell zeemolens zijn tegenwoordig legendarisch te noemen. Het merk Mitchell kent een lange hengelsport geschiedenis en vond haar oorsprong in 1948. Mitchell ontstond uit de samenwerking tussen de Franse Carpano en Pons. De fabriek maakte in de beginjaren klokken, hengels en vismolens in de Avre vallei van Frankrijk. De introductie van de krachtige Mitchell 300 molen in 1948 was fenomenaal en werd een ware “werprevolutie”. Sindsdien zijn er over de gehele wereld meer dan 25 miljoen Mitchell 300 molens verkocht en nog steeds is het een van de top vismolens voor vele hengelsporters. Door steeds maar weer te innoveren op het gebied van gebruikersvriendelijkheid met behoud van de kwaliteit, weet het merk Mitchell haar naam hoog te houden. Mitchell zeemolens en hengels zijn uitstekend voor de praktische hengelsporters die houden van het “pure” hengelsportplezier.

Onderhoud aan uw Mitchell zeemolen

Zeewater is corrosief, bij een langdurige blootstelling hiervan zal uw visspullen letterlijk wegrotten. Het is daarom belangrijk om uw Mitchell zeemolen na gebruik altijd met (kraan)water af te spoelen en deze vervolgens in te vetten. Een goed onderhouden zeemolen gaat jaren mee. Dit is goed voor het milieu maar nog beter voor uw portemonnee!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »